First LEGO League rahvusvaheline võistlus

Võistlused

Tallinna Kesklinna Põhikooli ja Kiili Gümnaasiumi ühismeeskond saavutas nädalavahetusel First Lego League Põhja Eesti II eelvoorus Hindajate eritunnustuse karika suurepäraselt koostatud projekti ning prototüüpide eest ning samuti saadi kutse finaali.
First LEGO League on rahvusvaheline võistlus, kus osalevad noored vanuses 9-16 aastat. Igal meeskonnal tuleb ehitada robot, mis võistlusväljakul 2,5 minuti jooksul täidab erinevaid üelsandeid ning teha ka uurimustöö ning ettekanne oma innovaatilise idee kohta. Lisaks jälgiti ka, kuidas meeskond omavahel tööd kordineeris ning kui hästi teiste meeskondadega läbi saadi. Finaalikoht anti neile meeskondadele, kes olid võrdselt head kõigis alades. Robotimängus saavutati tihedas 26 meeskonna konkurentsis 4. koht

Meeskond uuris, kuidas LEGO skulptuuride tegijad oma tehtud töid transpordivad ning erinevatel näitustel tutvustavad. LEGO klotsidest saab teha väga suuri ja monumentaalseid teoseid, mida aga on näitustele väga raske viia. Meeskond uuris kuidas Eesti Täiskasvanud LEGO ehitajate klubi liikmed oma ehitisi transpordivad ning pakkus neile välja ka uuendusliku meetodi. Seda hakatakse nüüd ka finaaliks täiustama ning reaalselt ellu viima.
Meeskonnas olid: Joosep (TKP), Rasmus ja Ragnar.

Close

Nutikas õppija

Mida selgemaks oled saanud uue oskuse, seda rohkem tööta iseseisvalt.