Koolivormi tellimine 2024/2025 õppeaastaks

Partnerid

Koolivormi suvine tellimisperiood 2024/2025 õppeaastaks on alanud.

Koolivormi ja teiste e-poes müüdavate kaupade tellimise tähtaeg 2024. aastal on 25. mai – 25. juuni. Peale tähtaega tehtud tellimuste puhul võib esineda tooteid mis on laost otsa või ajutiselt otsa saanud, ühtlasi ei saa garanteerida, et saate tellimuse kätte enne kooli algust.

Tellimuste vormistamine käib läbi e-poe koolipood.ee. Sealt leiate kõik vajalikud riided ning õpetajate poolt soovitatud kirjatarbeid.
Tuletame meelde, et kilekaante komplektid ja nimekleepsud on müügil ainult suveperioodil ja neid on saada piiratud koguses.

Suveperioodil tehtud tellimused toimetatakse ainult Itella SmartPosti vahendusel, Teile sobivaimasse pakiautomaati. Tellimuste tähtajaks (25. juuni) sooritatud tellimused toimetatakse pakiautomaati vahemikus 1-16. august.

Kui Te soovite suveperioodil tellitud kaupa ümber vahetada, siis on seda võimalik teha vahetuspäeval. Vahetuspäev toimub enne kooli algust augustis, täpne kuupäev ja info ilmub hiljemalt 05.08.2024 koolipood.ee lehele, kättesaamise lingi alla.

Küsimuste korral palun võtke ühendust.

E-R kell 10.00-16.00
Kontakt tel: +372 60 32 006
E-posti aadressil: tanel@koolipood.ee

Close

Nutikas õppija

Ära unusta ennast õppima. Tee vahepeal lühikesi puhkepause.